Innovációs pályázat

 

Vízgazdálkodási innovációs verseny diákoknak

A bajai Eötvös József Főiskola Innovációs Műhelye versenyt hirdet felső tagozatos általános és középiskolás diákok részére. A versenyen pályaművel lehet részt venni.

Pályázni lehet a minden olyan javaslattal,ötlettel, alkotással, makettel, kutatási eredménnyel, méréssel, adatsor elemzéssel, amelyek a vízzel, vízgazdálkodással, vízhasználatokkal kapcsolatos témakörbe tartoznak (területi és települési vízgazdálkodás, vízi környezet és annak védelme, informatikai, gépészeti, energetikai és fenntarthatósági témakörök).

A versenyt azoknak az általános- és középiskolás diákoknak került meghirdetésre, akik magyarországi, vagy határon túli alapfokú, vagy középiskolában tanulnak, és 1995. január 1. és 2001. december 31. között születtek.

A pályázaton a diákok részt vehetnek egyénileg vagy kis csoportos (legfeljebb négy fős) csapatban.

A pályázat célja: A diákok alkotói kedvének, innovációs aktivitásának fejlesztése, élénkítése a vízhez kapcsolódó témában.

Nevezni lehet az vizinnovacio@ejf.hu e-mail címen.

Nevezési határidő: 2014. szeptember 1.

További információ: Pályázati kiírás
  EJF Innovációs Műhely
 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Innovációs pályázat
captcha
* kötelező mezők