Vízhiány Nagykovácsiban 07.01-én!

2020.06.25. Vissza a hírekhez

TISZTELT NAGYKOVÁCSI FELHASZNÁLÓK!

Tájékoztatjuk a Tisztelt Felhasználókat, hogy a Fővárosi Vízművek Zrt. előre tervezett karbantartási munkavégzése miatt, 2020. július 01-én, a munkavégzés időtartama alatt a vízátadást szüneteltetni fogja Nagykovácsi irányába.

Társaságunk előzetesen egyeztett az Önkormányzattal a munkavégzés időpontjáról, így az általunk javasolt időpontban, 2020. július 01-én, fogja a Fővárosi Vízművek Zrt. elvégezni a karbantartást.

Nagykovácsi településen, elsődlegesen a magasabban fekvő településrészeken (Zsíroshegyalja, Kálváriadomb, Nagyszénásalja és Nagyszénáskert környezetében) nyomáscsökkenés, illetve az ivóvíz szolgáltatás szünetelése várható 2020. július 01-én, 9:00 – 17:00 óra között. A település vízfelhasználása függvényében, az idő előre haladtával az egész Nagykovácsi területén nyomáscsökkenés, majd vízhiány alakulhat ki a nap folyamán.

Kérjük a Tisztelt Felhasználókat, szíveskedjenek gondoskodni a háztartásukhoz elegendő vízmennyiség vételezéséről, valamint kérjük a karbantartási munkavégzés ideje alatti felelős vízhasználatot (pl.: automata öntözőrendszerek üzemeltetésének, gépjárművek mosásának, kerti medencék töltésének szüneteltetése)!

A karbantartás idején az érintett területen mozgó lajtkocsikkal biztosítjuk az ideiglenes vízellátást!

A munkavégzés ideje alatt a lerakódott üledék felhasználói hálózatba bejutásának elkerülése érdekében kérjük a vízvételi helyeket (vagy a vízmérő előtti főelzáró csapot) zárva tartani!

Amennyiben a Fővárosi Vízművek Zrt. a munkát a tervezett időtartam előtt befejezi, a vízszolgáltatást azonnal helyreállítjuk!

A szolgáltatás ismételt beindításakor az ivóvízben átmenetileg sárgásbarna elszíneződés, zavarosodás fordulhat elő. A mosatás, fertőtlenítés miatt erősebb klór szag érezhető. Ezen jelenség az egészségre ártalmatlan.

Megértő türelmüket köszönjük!

DMRV DUNA MENTI REGIONÁLIS VÍZMŰ
ZÁRTKÖRŰEN MŰKÖDŐ RÉSZVÉNYTÁRSASÁG

 

Online Ügyfélszolgálat

online ügyfélszolgálatcsempe

Használja online ügyfélszolgálatunkat és kezelje ügyeit könnyen és gyorsan!

Szamlakep
TOVÁBB

MÉRŐÁLLÁS BEJELENTÉS

Amennyiben Ön még nem regisztrált Online Ügyfélszolgálat felhasználó, kérjük kattintson a BEJELENTÉS gombra.

Bekötési vízmérők diktálási rendje 2020.01.01-től

Mellék vízmérők diktálási rendje 2020.01.01-től

Szamlakep
BEJELENTÉS

Hibabejelentés

Műszaki hibabejelentés:

0-24h

+36-27-511-511

Szamlakep

Call Center

06 (27) 999-688
06 (80) 224-488

Mérőállás bejelentése 0-24h
Számlázással kapcsolatban
  Hétfő
Kedd - Péntek
8:00 - 20:00h
8:00 - 14:00h

Vízdíj kalkulátor

Számolja ki várható vízdíját!
 
 
Bezárás
 
Bezárás

Ajánlja e-mailben ismerősének ezt az oldalt!

A címzett ennek az oldalnak az internetes címét (URL-jét) fogja megkapni. Az Ön által beírt adatokat nem tároljuk és nem osztjuk meg harmadik féllel.

Tárgy: Vízhiány Nagykovácsiban 07.01-én!
captcha
* kötelező mezők